...oudosti ääntelevä musta möykky? Naukuu kuin kissa, mölisee kuin apina ja tuhisee. Espanjankissa-apinako? No ei, sehän on vain meidän Vennu;).

 Vennu on kasvanut viikossa kilon, eli painoi torstaina 10 viikkoisena 6,2kg. Tällä viikolla on käyty lähes joka päivä hihnana kanssa tiellä ja autossa myös pariin kertaan. Ensi viikolla aloitetaan ihan kunnolla tuo autoilu, varmaan päivittäin. Vennun luoksetulo pitäisi saada nyt toimimaan. On tosi inhottavaa, kun vie pennun ulos ja rupeaa huhuilemaan, että olisi sisälle lähdön aika, niin Vennu vaan juoksee ja pomppii ympäri pihaa, eikä ole kuulevinaan. Välillä juoksee lähelle, mutta taas karkuun, kun ei halua että otetaan syliin ja viedään sisälle. Pihalla ei auta, vaikka menisi piiloon tai sisälle. Vennu vaan jatkaa touhuamista. Pitää varmaan vaan yrittää mahd. usein käyttää apuna jotain tosi herkkua tai leluja...no jaa, ehkä tämä tästä. Vennua ruokitaan nyt vain kolmesti päivässä. Syynä lähinnä se, että ei syönyt kunnolla ruokaansa. Liekkö johtunut ruokailujen väliajasta vai mistä...

Reipas ja iloinen pentu on ollut:). Koko ajan, ellei nuku, niin on jotain suussa ja koko ajan jotain touhuillaan. Nytkin vinguttaa pehmopossuaan:D. Usein saavat myös kengät, lapaset ja pipot maistaa Vennun naskaleita. Kuvia vielä pikku monsterista:

Vennu näyttää kieltä c(:

Vennu poseeraa;)

Herra-Hirvi käsittelyssä...

Lopuksi vielä hyvät Ystävänpäivä toivotukset!

-Wilma