Nopeesti tää aika kuluu! Vennu on jo yli 12 viikkoa ja painoi torstaina 7,6kg. Hirmusesti on kasvanut, vaikka näyttääkin isojen poikien vierellä ihan pikkuruiselta:).

Viime sunnuntaina käytiin ekaa kertaa perustottelevaisuuden alkeiskurssilla. Vennu oli kaikista koirista nuorin ja Vennua pelotti aluksi aika paljon kun oli niin paljon uusia ihmisiä ja koiria. Treenien loppupuolella Vennu alkoi jo rentoutua. Huomenna on varmaan jo reippaampi:). Koulutus jatkuu toukokuun loppuun ja kurssilla harjoitellaan kontaktin ottoa, vieraiden ihmisten kosketuksen sietoa, luoksetuloa, paikallaoloa, seuraamista ja monia muita juttuja. Muutamana kertana on myös tutustumista eri harrastusmuotoihin, kuten näyttelyihin ja tokoon.

Viikolla ollaan käyty Vennun kanssa ihmettelemässä kaupungin vilinää, kauppakeskusta ja eläinkauppaa. Varsinkin pyörät ja lastenrattaat oli jänniä:). Viime viikolla käytiin myös matkakeskuksella ihmettelemässä junia ja linja-autoja. Reippaasti Vennu kyllä kulki, eikä pelännyt ollenkaan. Monien ihmistenkin luo olisi vain halunnut mennä moikkaamaan:). Tiistaina käytiin myös rokoruksilla. Autoilukin sujuu jo ilman sen kummempia piippailuja. Huono olo tosin pääsee välillä yllättämään. Kaikki on muutenki ok, eikä mitään sen kummempaa ole tapahtunut. Jopin ja Samponkin kanssa sujuu hyvin, vaikkeivat papparaiset hirmuisesti tykkää, kun Vennu koko ajan pomppii ja säheltää...

Tässä vielä muutamat kuvat:

25.2.'09

 

25.2.'09

Jopi ja Vennu 21.2.'09

Sampo ja Vennu 25.2.'09

25.2.'09

Hassunassu:) 25.2.'09 

-Wilma