Päivitystä pitkästä aikaa! :-)

Mitäs kaikkea kesällä ollaankaan tehty...

Vennu on hengaillut tyttöystävän kanssa moneen otteeseen...

..Yhteinen asuntokin on jo hankittu ;-) Vennu ja Nita 9.7.'10

Mökillä on leikitty pupuja ja loikittu hirmu loikkia korkeassa heinässä...

... juostu kovaa..

..ja uitu paljon! Vennu mökillä2010

Jep! :--)

Kesäkuun alussa muistaakseni alkoi se agilityn alkeiskurssi. Kaksi kertaa viikossa treenailtiin ja mukavaa oli! Vennu oli todella innostunut ja oppi asiat nopeasti. Ohjaajalla olikin useimmiten oma liikkuminen hukassa. ;D Käytiin melkein kaikki esteet läpi, treenailtiin kontakteja ja harjoteltiin perusohjauksia. Vennu oli vähän edellä muita, kun oli ennestään jo kepit hallussa ja kontakteja ja muitakin esteitä oltiin treenailtu. Poika sai kurssin aikana monet kehut! ;-) Jatkokurssin alkamista tässä odotellaan..... : )

9.7.'10 Kukkaispoika ;)

Lomalla ollaan aika paljon käyty mökillä ja vaan oltu. On ollut turhan kuumat ilmat kovin erikoisille puuhasteluille. Vennu parka tosin ei kuumuutta tajua ja koko ajan pitäisi jotain tehdä. :/  Mökillä Vennu oli ihan onnessaan kun sai millon vaan mennä uimaan ja viilentymään. (: Vennusta puhkesikin mökillä oikea vesipeto! Viime kesänä ei tuo uiminen vielä niin sujunut, mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta.

12.7.'10 Vesipeto uimassa

13.7.'10 Uimari odottaa kaveria heittämään damia...:D

Yksi ilta mökillä oltaessa oli todella kaunis auringonlasku! Katseltiin siinä Vennun kanssa kahdestaan mökkirannassa saunan jälkeen järvelle ja mietiskeltiin. :-)

18.7.'10

18.7.'10 Mietiskelijä

18.7.'10 Vennu läträilee

 

Viime lauantaina kävästiin Mikkelin ryhmänäyttelyssä ja erinomaisesti meni! ; ) Tuomarina oli Paavo Mattila. Arvostelu:

Erittäin hyvä nuori uros, kaunis pää, erittäin hyvä runko, ylälinja ja runko. Hyvä karvapeite ja liikkeet, miellyttävä luonne.

ERI NUK1 PU2 VASERT

7.8.'10

7.8.'10 Näytillä ;-)

Tavoitteena oli näyttelyyn mentäessä ettei Vennu pelkää tuomaria! :D Vaikka jätkä onkin yleensä todella reipas niin joitain tiettyjä ihmisiä (varsinkin iäkkäämpiä) Vennu katsoo vähän kieroon. Vennu käyttäytyi kuitenkin todella hienosti, heilutti tuomarille häntää, antoi hyvin tutkia, eikä juostessakaan ollut mitään ongelmia vähäisestä harjoittelusta huolimatta. ERI yllättikin positiivisesti. : ) Hyvin onnistunut näyttely! Seuraavana vuorossa on Mäntyharju loppukuusta.

7.8.'10 Onnellinen jätkä kotipihassa rankan kehäkierroksen jälkeen ;D

Vennusta on tullut iso poika ja järki on sen mukana kasvanut kohisten! Vähän on tosin Jopin ja Vennun välillä ollut kinaa leluista yms mutta ei sen pahempaa.Ihuna koira se on. Selällään köllötelee sängyssä isännän kainalossa. :D

Ensi keskiviikkona ollaan menossa Vennun kanssa agilitykoulutukseen paikallisen agiseuran kentälle. Koirakoita on noin viisi ja kouluttaja ja kenttä on käytössä koko päivän. Kiva mennä treenailemaan. : )

9.7.'10 Poseerausta kotipihalla

Eipä tässä muuta kun ruetaan arkeen palailemaan ja kohti syksyn kirpeitä iltoja! ;-)

-Wilma