Onnea koko Pacoritas A-pentueelle 2-vuotis synttäreiden johdosta!

Ja suuri kiitos Hannalle&Viiville ja Päiville&Romille, ilman teitä ei täällä olisi noin ihanaa vesiäistä. :-)

Hui miten nopeasti aika kuluu! Vastahan tuo oli vielä niin pikkuinen. Mutta on kasvamisessa puolensakkin, järkeä ainakin on tullut paljon lisää. Ja ei sitä tiedä, jos pahin uhma olisi jäämässä taaksepäin ja Vennusta olisi kohta tulossa aikuinen. Ei nyt ehkä vielä, mutta katsellaan katsellaan... (:

Seuraavassa erittäin onnellisen näköinen päivänsankari :DD :

4.12.2010 "miks musta pitää aina ottaa kuvia?"

Taisi nimittäin harmittaa synttärilahjan kohtalo. Ostettiin Vennulle uusi ihana vinkupossu, josta poika tykkäsi kovasti! Puolen tunnin päästä tilanne oli kuitenkin seuraava:

Että se siitä lelusta! :-)

Viime päivityksestä onkin niin paljon aikaa, että ei oikein meinaa muistaa mitä kaikkea onkaan tapahtunut! Hmm... Lokakuussa tosiaan pyörähdettiin Mäntyharjulla näyttelyssä. Vennu sai EH:n ja käyttäytyi erittäin hienosti. Kuvia ei reissusta kyllä otettu. Lokakuun lopussa ajeltiin Vennulta turkki pois ja näyttelyihin ollaan menossa varmaan sitten keväämmällä. Äidin kanssa mennään tosin turisteiksi Messariin viikon päästä. Jos vaikka löytyisi joululahjoja noille karvaisille.:-)

25.10.'10  Vennu odottelee innoissaan turkista pääsemistä

Huomenna loppuu meijän agilityn jatkokurssi. Kymmenen kertaa kesti ja kerran viikossa käytiin. Välillä ollaan käyty myös keskenämme treenailemassa. Nyt kun rupeaa alkeet olemaan suht hyvin halussa, niin onkin kiva jos keväällä päästäisiin jo ihan johonkin ryhmään! Treenailut on mennyt loistavasti lukuunottamatta paria viime kertaa kun on meinannut nenä viedä hallissa. Hyvä siitä tulee! Pitäis vaan saada aikaseks viedä Vennu niihin lonkkakuviin yms...

25.10.'10 Omatoimista treenailua

5.9.'10 Käytiin soramontuilla lenkkeilemässä

Eipä tänne oikeastaan mitään ihmeellistä kuulu. Perusarkea, joka tuntuu kuluvan suurelta osin tylsiin pakollisiin tekemisiin, kouluun ja muuhun. Kuviakin on tullut otettua tosi huonosti, kun aina on niin pimeää. Päivän ainoat valoisat hetket tulee istuttua koulunpenkillä. Hohoijaa! Onneksi nyt on edes pidennetty viikonloppu, eikä joululomakaan ole kaukana!

Opetin muuten Vennulle tuossa yhtenä päivänä uuden tempun:

Vennu on oppinut vilkuttamaan ja toivottaakin kaikille mukavaa joulunodotusta!

 

-Wilma