No niin. Nyt on sitten piinaava odotusaika ohi! Vennu saapui kotiin sunnuntaina ja hyvin on mennyt. Tosi reipas poika!

 Monen tunnin matka Tampereelta Mikkeliin sujui oikein hyvin. Vennu piipitti vähän alkumatkasta ja oksensi muutaman kerran, mutta muuten sujui oikein mallikkaasti. Pysähdyttiin matkan puolivälissä ja käytettiin Vennu pissalla. Loppumatkan poikanen sitten nukkuikin. Kotona Vennu tutustui paikkoihin ja ihmisiin todella reippasti. "Isojen poikienkin", Sampon ja Jopin, kohtaaminen sujui hyvin.

 Nämä pari päivää ovat sujuneet oikein hyvin! Vennu on osoittautunut todella rohkeksi ja iloiseksi perron aluksi. Ruoka on maittanut ihan hyvin ja lähes kaikki pissit ja kakit on tehty ulos tai paperille. Pantaankin on alettu jo totutella! Ensimmäisen yön nukuin Vennun kanssa, mutta viime yön se jo nukkui itsekseen huoneessa. Muutaman kerran yöllä piippaili ja haukkui, mutta kyllä siitä aina rauhoittui.

Eilen yritettiin ottaa pojasta kuvia, mutta kamera on niin huono ja rikki, ettei niissä oikein näy, kuin musta möykky;). Jospa ensi kerralla onnistuis paremmin.  Me aijomme varmaan yrittää ottaa Vennusta jonkinnäköisiä poseerauskuvia aina noin viikon välein, että näkee, miten tuo tuosta kasvaa. Jotain yritetään tänne blogiinkin saada. Painokin katsottiin eilen ja vaaka näytti 4,1 kg.

Blogia päivitellään aina kun vaan keretään. Lopuksi vielä pari kuvaa pennusta(kuvanlaatu vaan on vähän mitä sattuu...):

           Vennu 26.1'09

Vennu kotimatkalla autossa 25.1.'09

Vielä yksi kuva Viivi-äipästä:

 -Wilma