Vennu poikanen on kasvanut viikossa ihan hirveästi! Eilen punnittaessa painoa oli kertynyt huimat (n.) 5,2kg! Vähän voi heittää, kun sylissä punnitsin ja tulokset vähän vaihteli:). Kuitenkin jo suunilleen kilon enemmän painaa, kuin meille tullessa.

 Taas voin todeta, että kaikki on mennyt hyvin. Vennu ulkoilee tosi mielellään ja välillä on poikaa vaikea saada sisälle tulemaan;). Hihnassa ollaan nyt ulkoiltu kerran päivässä ja tiellä kävelty vähän matkaa. Hienosti ainakin vielä remmissä kulkee. Hirveesti on kaikkia kivoja hajujakin siellä penkoissa:). Vennu osaa nyt mielestäni tunnistaa oman nimensä, sekä vaihtelevasti istua pyynnöstä, tulla luokse(silloin, kun ei ole mikään kiva tekeminen kesken...)ja totella ei-käskyä. Katsekontaktin ottoakin on pikkuhiljaa alettu harjoitella. Vennu on myös osittanut olevansa oikea vesikoira...poika nimittäin "ui" vesikupeissaan:D.

 Eilen ostettiin uusi kamera(!), joten nyt sitten kuvia:

//8.2. Vuodatus jopa sallii nyt kuvien lisäyksen;). Kuvia on varmaan enemmän, kuin laki sallii ja oli vaikeeta valita, mitä laitan. Tässä nyt pari:) (kuvat ajalta 6.&7.2.) :

Vennu tarkkailee keittiön tapahtumia

 

 Pikku-mies on vähän väsynyt:)

:)

"Maistanpas tätä!"

 

Vennu päätti lähteä lentoon. Lentokone nousee...wruum...:)

 

//Vuodatuksella on ilmeisesti yhä joku ongelma näitten kuvien kanssa, kun tuolla galleriassa ei noi kuvat näy...näkyy vaan valkea kuvake, jossa raksit päällä..toivotaan, että ees tässä blogissa näkyis.

-Wilma